Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Eindhoven Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Eindhoven

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

EINDHOVEN

Afvoer verstopt Eindhoven?

Afvoer verstopt Eindhoven? De juiste oplossing vinden bij een verstopte afvoer kan erg lastig zijn. Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is vaak erg onduidelijke wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met het vinden van de juiste oplossing voor een verstopte afvoer.

Het je alles geprobeerd, maar de juiste oplossing zat er niet tussen? Dan staan wij klaar om jou te helpen!

Afvoer verstopt? Of wil je hulp met een andere verstopping? Bel dan snel en vrijblijvend naar 040 218 22 36 om jouw klus te bespreken.

 

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Zoek je een ontstoppingsbedrijf in Eindhoven? Dan ben je hier op het juiste adres.

Wij zijn de vakmannen van Ontstoppen Eindhoven. Wij zijn snel ter plaatsen en daarnaast zoeken wij altijd naar de best passende oplossing om het probleem op te lossen.

Wij onststoppen niet alleen je afvoer, wij geven ook vrijblijvend advies. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je je afvoer. in optimale staat houdt.

Onstoppingsdienst Eindhoven kan je met elk probleem helpen. Je kunt ons berieken via 040 218 22 36 voor vrijblijvend advies. 

 

Ontstoppen Eindhoven Logo
Loodgieter ontstoppen Eindhoven afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Het meest voorkomende bij een niet doorlopende afvoer is een verstopping. Soms kan dit zelf opgelost worden. Echter kunnen sommigen niet zelf opgelost worden en kunnen wij Ontstoppingdienst Eindhoven je helpen.

Wij hebben meerdere tips bij een niet goed doorlopende afvoer. Bel naar  040 218 22 36.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt vaak voor dat een elektrisch apparaat geblokkeerd wordt. Het is goed mogelijk dat het komt door een vieze filter.

Wanneer de filters vies zijn, kun je ze reinigen in warme sop. Laat ze daarna opdrogen en plaats ze terug.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ervaar je nog steeds problemen met jouw riool? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Eindhoven.

Ontstoppen afvoer Eindhoven
Afvoer verstopt Eindhoven

Sifon

Sifon legen

Over het algemeen is de kans erg groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen gemonteerd is. Het komt vaak voor dat deze niet meer goed werkt. Dit kan komen door de troep aan de binnenkant van de sifon. Een gevolg hiervan. isdat het water niet meer goed doorloopt.

Wil je dit probleem verhelpen? Haal de sifon los en haal het vuil eruit, daarna draai je de sifon er weer op. Meestal loop het water er nu weer soepel doorheen.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Het reinigen door middel van zuiveringszout werkt erg effectief wanneer de afvoer verstopt zit. 

Dit kan gedaan worden door het zuiveringszout toe te voegen aan water en het mengsel langzaam in de verstopte afvoer te gieten.  Om het beste resultaat te krijgen, wordt het aangeraden het een nachtje in te laten werken.

Tip: Nog een sterker effect? Meng dan het zuiveringszout met azijn en volg dan de bovengenoemde stappen.

 

Ontstoppen Eindhoven Leiding
Riool ontstoppen Eindhoven graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door het gebruik van een plopper op de gootsteen.

Dit doe je door de plopper met kracht op en neer te laten bewegen. Door deze beweging creëer je zuigkracht. Die zuigkracht zorgt ervoor dat de leidingen loskomen van vuil.

Hulp hierbij nodig? Bel dan gratis naar Ontstoppen Eindhoven om jouw klus te bespreken met onze vakmannen via 040 218 22 36.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een erg effectieve manier om een verstopte afvoer te verhelpen is door het gebruiken van een ontstoppingsveer.

Het is de bedoeling dat de veer met het uiteinde de verstopte leiding in gaat. Het is belangrijk dat er niet al te veel kracht gezet wordt, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer de veer de verstopping heeft bereikt, moet er geduwd, getrokken en gedraaid worden met de veer (voorzichtig!). Hierbij is het belangrijk dat je achteraf de veer voorzichtig uit de afvoer verwijderd.

Je zult snel merken of het goed gelukt is of niet. Is het niet gelukt en heb je hulp nodig? Bel dan snel naar Ontstoppingsdienst Eindhoven op 040 218 22 36.

Graven riool Eindhoven
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan door chemisch afval, vetresten, tampons, een toiletblok, of door andere voorwerpen.

Een andere optie is door een breuk in de leiding. Door die breuk kan vuil zich ophopen in de leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Regelmatig komt het voor dat boomwortels zorgen voor een verstopping, dit komt omdat die boomwortels in de leiding groeien en dan het vuil tegenhouden. Dat boomwortels in de leidingen groeien gebeurt vaak bij de oudere leidingen.

Verder kan het een slecht aangelegd riool zijn dat ervoor zorgt dat er vervelende situaties zich voordoen. Wanneer dit het geval is, moet er een specialist ingeschakeld worden.

Er moet ook een specialist ingeschakeld worden op het moment dat er door een aardverschuiving het riool verschuift. Dit zijn ingewikkeldere situaties die door een specialist gedaan moet worden.

Zoals hierboven genoemd zijn er dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij last van een verstopte afvoer? Bel dan kostenloos naar 040 218 22 36.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het voorkomen van een verstopping is natuurlijk het allerbeste. En het voorkomen van een verstopping heeft te maken met de staat van. de afvoer. Je kunt dit zelf doen, door te letten op wat je door de afvoer spoelt. Frituutvet, olie of etensresten worden niet aangeraden om door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen zijn er niet van het ene op andere moment. Het ontstaat geleidelijk. Ontstoppen Eindhoven raadt daarom zeer aan om regelmatig een controle uit te voeren op de riolering/afvoer. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Het goede meetapparatuur dat Ontstoppen Eindhoven gebruikt, maakt het een stuk makkelijker om de staat van de afvoer te controleren.

Wil je jouw afvoer laten controleren? Bel dan met Ontstoppingsdienst Eindhoven op 040 218 22 36.

Loodgieter Eindhoven Ontstoppen
WC ontstoppen Eindhoven

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wij van Ontstoppen Eindhoven weten goed wat je kan doen bij een verstopte afvoer. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

Ontstoppingsdienst Eindhoven kijkt met betrekking tot de prijs altijd eerst naar de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Echter vraagt Ontstoppen Eindhoven een eerlijke prijs. Wij starten niet, voordat er akkoord gegeven is door de bewoner. Wij maken voor iedere klus van te voren een prijsopgave!

Wil jij dat de specialisten van Ontstoppen Eindhoven je komen helpen? Bel dan 040 218 22 36.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-eindhoven

WC verstopt

Last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Onstoppen Eindhoven. Wij staan binnen een uur voor je deur. Maak snel een afspraak.

loodgieter-eindhoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Eindhoven

Afvoer verstopt? Woon je in Eindhoven? Dan kunnen wij jou helpen. Bel kosteloos naar onze specialisten om jouw klus te bespreken.

loodgieter-in-eindhoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Eindhoven

Woon jij in Eindhoven en omstreken? En heb jij vaker problemen met je riool? en wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat dan een riool inspectie doen. Wij van Ontstoppen Eindhoven doen deze inspectie graag voor je! Maak snel een afspraak!

loodgieter-eindhoven-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt? Wij helpen je graag! Bel naar Ontstoppingsdienst Eindhoven.

Loodgieter Eindhoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Eindhoven en omstreken? Bel dan kostenloos naar Ontstoppen Eindhoven. Wij zoeken naar een passende oplossing voor je.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Eindhoven

Een verstopte afvoer moet natuurlijk. zosnel mogelijk opgelost worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Eindhoven en omstreken aan. Onze gespecialiseerde vakmannen bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 040 218 22 36. Bel gratis en vrijblijvend!

Verstopping Eindhoven

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Eindhoven

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Eindhoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Eindhoven. Erg snelle, vakkundige service! Zeker de moeite waard1

Jumbo Eindhoven

Bij ons heeft Ontstoppen Eindhoven de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

PSV Eindhoven

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Eindhoven BV. Super vriendelijk en gaan doelgericht te werk!

Brandweer Kazerne Eindhoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Breda, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer, Loodgieter Gouda, Loodgieter Alphen aan den Rijn, Loodgieter Vlaardingen, Loodgieter Schiedam, Loodgieter Barendrecht, Loodgieter Zwijndrecht, Loodgieter Ridderkerk, Loodgieter Capelle aan den IJssel, Loodgieter Rijswijk, Loodgieter Westland, Loodgieter Waddinxveen, Loodgieter Katwijk, Loodgieter Noordwijk, Loodgieter Lisse, Loodgieter Wassenaar, Loodgieter Hillegom, Loodgieter Gorinchem, Loodgieter Maassluis, Loodgieter Papendrecht, Loodgieter Leidschendam, Loodgieter Berkel en Rodenrijs, Loodgieter Voorburg, Loodgieter Hellevoetsluis, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Spijkenisse, Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Huizen, Loodgieter Naarden, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 22 36

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Eindhoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Eindhoven