Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Eindhoven Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Eindhoven

Wij verhelpen jouw riool verstopping

EINDHOVEN

Riool ontstoppen Eindhoven?

Riool ontstoppen EindhovenDe ideale manier om het riool te ontstoppen is door het zelf te kunnen. Dan heb je het minste overlast en is het snel opgelost. Helaas is het niet altijd zo makkelijk dat iedereen het zelf kan.

Heb je vragen over een rioolverstopping? Bel ons dan gratis, dan helpen wij als Ontstoppen Eindhoven je met jouw probleem. 040 218 22 36.

 

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De locatie van de verstopping is het belangrijkste om te weten. Vanuit hier kan je beginnen met het ontstoppen.

Gaat water in de gootsteen borrelen wanneer je de wc doorspoelt? Of heb je het gevoel dat het water minder goed wegloopt? Dit zijn voorbeelden van problemen die te maken hebben met de rioolleiding. Dan is het verstandig om er een specialist bij te halen. Ontstoppen Eindhoven helpt je hier graag bij.

Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen niet goed afgevoerd? Dan kan het zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. De boosdoener hiervan zijn vaak haren en zeepresten. Dit zorgt voor een ophoping achter de sifon. 

Om de oorzaak van de rioolverstopping te vinden, het is doorspoelen van de rioolaansluiting zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water te gieten. Zie je een waterkolk ontstaan? Dan is er geen verstopping aanwezig. Wil je hier hulp bij? Bel dan 040 218 22 36.

Ontstoppen Eindhoven Logo
Loodgieter ontstoppen Eindhoven afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met behulp van een hogedrukreiniger

Het gebruikmaken van een hogedrukreiniger is een erg krachtige manier voor het ontstoppen. Echter is dit wel erg risicovol. Probeer daarom eerst andere methoden voordat je de hogedrukreiniger gaat gebruiken. Opties hiervoor zijn het gebruik maken vaan een veer, soda of een plopper. Ga je gebruik maken van de hogedrukreiniger? Werk dan professioneel en zorgvuldig.

Zo ga je te werk:
Ten eerste stop de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Hierna spuit je ongeveer drie minuten de afvoer door.

Wil je hulp van Ontstoppingsdienst Eindhoven? Bel dan 040 218 22 36.

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Het gebruik maken van een ontstoppingsveer is een erg handig en goedwerkend middel wanneer je een verstopt riool hebt. De flexibele veer kun je gemakkelijk in de afvoer drukken. Spoel hierna de afvoerbuis goed door. Zo voorkom je dat het afval opnieuw blijft vastzitten.

Een nog effectievere methode is de combinatie van de ontstoppingsveer met soda. Soda zorgt ervoor dat de aanslag loskomt, die aanslag kan de ontstoppingsveer meenemen. Het resultaat hiervan is een goed ontstopt riool.

Lukt het niet of wil je hulp? Schakel dan onze ervaren vakmannen in die elke dag voor je klaar staan. Bel ons via 040 218 22 36.

 

Ontstoppen afvoer Eindhoven
Ontstoppingsdienst Eindhoven

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een plopper gebruiken is een verantwoorde methode. De plopper creëert druk en dat verhelpt de onstopping.

Zorg ervoor dat de plopper de gehele afvoer bedekt en druk hem dan tegen de wand. Trek daarna een aantal keren aan de plopper, zo komt het afval los. Om het afval echt goed los te krijgen, is het vaak noodzakelijk om meerdere keren te ‘ploppen’. Nadat je dat hebt gedaan is het belangrijk dat je de afvoer goed doorspoelt. Wij raden aan om hierbij soda te gebruiken, het soda zorgt ervoor dat de laatste resten goed worden losgeweekt.

Wil je jouw klus bespreken? Bel dan kostenloos naar 040 218 22 36

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Het gebruikmaken van soda is al meerdere keren benoemd als effectief hulpmiddel. Soda is ook een opzichzelfstaande manier voor het onstoppen van het riool. 

Schep de soda met een lepel in de afvoer en laat het enkele minuten intrekken. Wanneer het goed ingetrokken is, spoel je de afvoer door met kokend water. Herhaal dit meerdere keren voor het optimale resultaat.

De werking van soda is ontvettend. Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Daarom is het gebruiken van soda een goede bij het ontstoppen van doucheputjes, wastafels of gootstenen.

Lukt het niet met behulp van soda? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Eindhoven op 040 218 22 36.

 

Ontstoppen Eindhoven Leiding
Riool ontstoppen Eindhoven graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden richten veel schade aan in de afvoer. De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben en hierdoor de binnenkant van de leidingen aantasten.

Verder vervuil je door dit te gebruiken het water wat in het hoofdriool terecht komt. Daarom raden wij je sterk af dit niet te gebruiken.

Wij kunnen je helpen bij ieder probleem. Bel Ontstoppingsdienst Eindhoven 040 218 22 36.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het niet om je riool te ontstoppen? Bel dan onze ervaren specialisten. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en beschikken allemaal over een VCA-diploma. Verder gebruiken wij het juiste gereedschap en leveren wij 24/7 hulp bij verstoppingen.

Ben je woonachtig in Eindhoven en omstreken? Bel dan nu vrijblijvend naar 040 218 22 36.

 

Graven riool Eindhoven

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-eindhoven

WC verstopt

Last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Onstoppen Eindhoven. Wij staan binnen een uur voor je deur. Maak snel een afspraak.

loodgieter-eindhoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Woon je in Eindhoven? Dan kunnen wij jou helpen. Bel kosteloos naar onze specialisten om jouw klus te bespreken.

loodgieter-in-eindhoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Eindhoven

Woon jij in Eindhoven en omstreken? En heb jij vaker problemen met je riool? en wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat dan een riool inspectie doen. Wij van Ontstoppen Eindhoven doen deze inspectie graag voor je! Maak snel een afspraak!

loodgieter-eindhoven-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Eindhoven

Riool verstopt? Wij helpen je graag! Bel naar Ontstoppingsdienst Eindhoven.

Loodgieter Eindhoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Eindhoven en omstreken? Bel dan kostenloos naar Ontstoppen Eindhoven. Wij zoeken naar een passende oplossing voor je.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Eindhoven

De specialisten van Ontstoppen Eindhoven lossen graag jouw rioolverstopping voor je op. In de afgelopen jaren is er veel ervaring opgedaan met het ontstoppen. Met behulp van ons unieke gereedschap kunnen wij ieder probleem voor je oplossen. Is je kelder volgelopen? Met onze pomp kunnen wij meer dan 6300 liter wegpompen.

Wij bieden goede service en zijn overtuigd dat wij jou kunnen helpen! Dat is dan ook de reden dat wij garantie bieden op onze werkzaamheden.

Wil je jouw probleem bespreken? Bel dan gratis naar de vakmannen van Ontstoppingsdienst Eindhoven via 040 218 22 36.

partners: riool.linktotaal, riool.starttopper, , riool.startbeurs , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.startze , riool.m4n , riool.zoekvinden , riool.uwpagina

Verstopping Eindhoven

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Eindhoven!

Riool Eindhoven

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Eindhoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Eindhoven. Erg snelle, vakkundige service! Zeker de moeite waard1

Jumbo Eindhoven

Bij ons heeft Ontstoppen Eindhoven de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

PSV Eindhoven

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Eindhoven BV. Super vriendelijk en gaan doelgericht te werk!

Brandweer Kazerne Eindhoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Breda, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer, Loodgieter Gouda, Loodgieter Alphen aan den Rijn, Loodgieter Vlaardingen, Loodgieter Schiedam, Loodgieter Barendrecht, Loodgieter Zwijndrecht, Loodgieter Ridderkerk, Loodgieter Capelle aan den IJssel, Loodgieter Rijswijk, Loodgieter Westland, Loodgieter Waddinxveen, Loodgieter Katwijk, Loodgieter Noordwijk, Loodgieter Lisse, Loodgieter Wassenaar, Loodgieter Hillegom, Loodgieter Gorinchem, Loodgieter Maassluis, Loodgieter Papendrecht, Loodgieter Leidschendam, Loodgieter Berkel en Rodenrijs, Loodgieter Voorburg, Loodgieter Hellevoetsluis, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Spijkenisse, Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Huizen, Loodgieter Naarden, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 22 36

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Eindhoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Eindhoven